Secondary Adv

Si te mbani xhamin e oxhakut te paster

Share on Google+

Rcon-al

Si të mbani xhamin e oxhakut pastër?

 

1- Një mase parandaluese qe mund te merret per te shmangur grumbullimin fillestar te papastertise ne xhamin e oxhakut eshte duke siguruar qe lageshtia e drurit qe perdorni te mos jete me e larte se 20%.

 

2- Nje metode jashtezakonisht efektive per pastrimin e xhamit te oxhakut, eshte perdorimi i amoniakut. Para pastrimit te xhamit te oxhakut me amoniak, eshte e rendesishme te siguroheni qe xhami i oxhakut eshte ftohur.

Pastaj, thjesht vendosni amoniakun ne siperfaqe duke sperkatur dhe perdorni peceta letre per te fshire  papastertite.

 

3-Metoda me e thjeshte, gazeta dhe uji heq papastertite e siperfaqeve te xhamit me shume pak shpenzime.

 

4-Per papasterti dhe mbetje me te vertete te qendrueshme, ekziston gjithmone mundesia e heqjes se tyre duke perdorur një mjet te mprehte si p.sh brisk rroje, duke pasur kujdes te mos gervishtni xhamin.

Kliko mbi logo për kontaktet e kompanisë Rcon-al 

Rcon-al


Më të lexuarat