Secondary Adv

Si te keni nje sallon modern me Nill's Furniture Design

Share on Google+

Nill's Albania

E ndërtuar në rrënjët e përvojës së thellë mbi 50 vjeçare, NILL'S jo vetëm që përfaqëson me sukses vendin tonë në tregun botëror të mobiljeve, por gjithashtu vazhdon punën dhe shërbimet e saj në një mënyrë origjinale, me ide të reja dhe inovative si një markë e njohur ndërkombëtarisht.

 

Si të keni një sallon modern?! Më poshtë disa nga idetë që NILL'S sjell për ju...

 

Dhoma e ndenjes Norma, e cila do të krijojë një frymë retro në zemër të shtëpisë tuaj, nuk i shpëton vëmendjes së përdoruesve që janë të interesuar në stilin klasik.

Etazheri i TV Vela Dark, i Projektuar si një interpretim i ndryshëm i elegancës së antracitit, njësia e televizorit dhe raftet paraqiten të lyera me antraci.

 

Ngjyra fisnike dhe linja elegante… Shumë më tepër se një komodinë… ! Prekja e fundit: Pasurojeni dekorimin tuaj me Puffin Paolo! 

 

Punët e suksesshme janë baza e markës "NILL'S"!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Nill s

Nill's Albania

 


Më të lexuarat