Secondary Adv

Pack Tech Expo 2022, HORECA, 4-6 Mars 2022

Share on Google+

HoReCa Expo Albania do te mbaje edicionin e saj te tetë ne datat 4-5-6 Mars 2022 ne Expo City Albania.

 

Pesë evente do te ndodhin ne menyre paralele gjate HoReCa 2022.

- Panairi HoReCa

 

- Panairi i Paketimit dhe Teknologjise

- Gara nderkombetare e kulinarise Gastro Alb

 

- Degustimi i birres (Per here te pare)

- Konferenca Kombetare e Hotelerise

 

Mos mungoni ne kete event i cili sjell shume ndihme dhe zgjidhje per biznesin tuaj, nderkohe qe ju siguron nje kohe te bukur dhe argetuese midis garave te kulinarise. Ju mirepresim.

 


Më të lexuarat