Secondary Adv

Zgjidh bojrat e duhura per cdo aplikim, Keshilla nga Doalpaint

Share on Google+

DOALPAINT

Doalpaint SHPK është e specializuar në prodhimin e bojërave të murit, dekorative, mobiljeve, hekurit, epokside si dhe në prodhimin e produkteve specifike për zgjidhjen e problematikave dhe kërkesave të ndryshme të klientëve. 

1. Kam per te izoluar nje pishine, cilat produkte rekomandoni dhe cilen metode aplikimi?

Pishina eshte nje nga kendet me relaksuese te shtepise. Si e tille duhet te permbushe qe gjithe kushtet qe te mos ju kthehet ne nje shqetesim. Lageshtira eshte nje nga shqetesimet qe mund te krijoje. Hidrostopi eshte produkti ideal per ti dhene zgjidhje ketij problemi duke e bllokuar njehere e mire lageshtine.

 

2. Kam per te lyer disa kangjella. Cilin produkt me propozoni dhe si mund te zgjedh ngjyren qe dua?

Metalox eshte nje super produkt per trajtimin e kangjellave metalike. Jep nje efekt metalik dekorativ duke sjelle retrospektiven ne nje forme mjaft moderne. Ne dyqanet Doalpaint do te gjeni kataloget e Metalox dhe e gjithe produkteve me larmishemerine e ngjyrave ku me patjeter do te gjeni edhe ate cfar kerkoni.

 

3. Kam deshire te realizoj punime cilesore ne vilen time. Cilat produkte do me rekomandonit per Fasaden jashte e cilat per brenda? Po ne garazh?

Per te arritur nje performance te larte te fasades se viles tuaj Splendisole do ti jepte nje super mbrojtje dhe rrezatimin e kerkuar. Ne ambjentet e brendeshme mund te realizohet nje kombinim bojerave superplastike me bojerat decorative me nje larmishmeri dizajnesh dhe ngjyrash per te ndjere ngrohtesine e vertete te shtepise. Hera tjeter qe do te perserisni lyerjen ne vilen tuaj do te jete kur do te doni te ndryshoni ngjyre apo model sepse produktet Doalpaint do te jene gjithmone ne super performance.

4. Kam nje servis makinash. Perse duhet te lyej me boja epokside dyshemene e jo me pllaka apo me material tjeter?

Fjala e fundit e trajtimit te dyshemeve eshte Rezina Epokside. Rrit prestigjin tuaj si biznes duke ju transformuar imazhin. Gjithashtu ju krijon mundesine per nje mirembajtje sa me te lehte te dyshemese duke rritur nivelin e higjenes dhe sigurise per te mos patur vajra apo solucione te tjera ne dysheme.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Doalpaint shpk

 DOALPAINT 


Më të lexuarat