Secondary Adv

Gjej dyshemene ideale me nje Click nga Veko APP

Share on Google+

VEKO Group

Dyshemeja është një nga vendimet më të rëndësishme në dekorimin e shtëpisë. Aplikacioni Veko ju ofron informacione rreth formateve, ngjyrave dhe teksturave sipërfaqësore të cilat mundësojnë një lidhje unike midis një produkti real dhe prezantimit të produktit dixhital.

Vizualizuesi i dhomës do t’ju vijë në ndihmë për të gjetur parketin e duhur duke përjetuar pamje reale  të ambientit tuaj vetëm me një klik.

 

Ju mund të bëni një foto direkt nga vizualizuesi apo të ngarkoni një imazh nga galeria dhe të provoni gjithë gamën e e laminateve/parketeve  nga rehatia e smartphone-it tuaj.

 

Produktet tuaja të preferuani mund ti ruani në profilin tuaj apo ti ndani me miqtë tuaj!

 

Zgjedhja e parketit nuk ka qenë kurrë më e lehtë.

 

VEKO, gjithmonë duke ju sjellë më të mirën.

Shkarkoni aplikacionin Veko - Klikoni ketu  veko-app

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Veko Group

VEKO Group


Më të lexuarat