Secondary Adv

Si te kombinoni ngjyren e mureve me mobiljet - Gemix Co

Share on Google+

GEMIX

A preferoni të bëni kontrast mes ngjyrave të dhomës me mobiljet e juaja, apo të zhvilloni paletën e njejtë mirëpo në nuanca të ndryshme?

 

Për një zgjedhje më argetuese, zgjedhni ngjyrat e kundërta të mobiljeve të juaja dhe krijoni një atmosferë të gjallë dhe plot lojë. 

 

Në anën tjetër, një ambient i balancuar dhe në harmoni mund të krijohet duke i zgjedhur ngjyrat e njejta të mobiljeve mirëpo në disa nuanca më të hapura apo të mbyllura.

Gemixco ju ofron një gamë shumë te gjerë të ngjyrave për ambientet e brendshme me cilësi të ndryshme dhe mbi 100,000 nuanca!

 

Me kualitetin më të lartë në treg, ato dallohen nga qëndrueshmëria, jetëgjatësia e nuancës dhe mënyra e lehtë e aplikimit. 

Me kualitetin ideal dhe kapacitetin e mbulimit të sipërfaqes maksimale me sasinë minimale, këto ngjyra janë të mundshme për t’u larë në mënyrë që të pastrohen njollat ??dhe shenjat të cilat aksidentalisht krijohen sidomos nga fëmijët e vegjël dhe kafshët shtëpiake në shtëpi.

 

Zgjedhni nga produktet e Gemix dhe arrini një mbulim me efekt të bukur vizual për muret e brendshme të objektit tuaj.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Gemix shpk

 GEMIX


Më të lexuarat