Secondary Adv

Dritaret e catise Tondach

Share on Google+

Wienerberger - TONDACH

Drita lë të ndriçojë shtëpinë tuaj!

Portfolio e re e produkteve të Wienerberger! 

Si furnizuesi lider që është në materialet e ndërtimit në botë, Wienerberger zhvillohet në vazhdimësi me inovacione dhe zgjidhje të sistemit, të cilat përmirësojnë cilësinë e jetës të të gjithë klientëve tanë.

 

Zgjidhjet i kërkojmë gjithmonë në racionalizimin e konsumit të energjisë, mbrojtjen e mjedisit dhe garantimin e shëndetit dhe sigurimit të të gjithë pjesëtarëve të familjes.

 

Në misionin tonë është një gamë e plotë materialesh të qëndrueshme ndërtimi dhe zgjidhje sistemi me synimin për t`ia garantuar godinave të ndërtuara me produktet e Wienerberger! cilësinë më të lartë!

 

Cilësi e lartë dhe funksionalitet

 -Izolim termik i shkëlqyer

 -Papërshkueshmëri e lartë dhe jetëgjatësi

 -Lehtësi në përdorim dhe mirëmbajtje

 -Balancim i temperaturës në ambiente

 

Hapësirë e sigurt dhe komode

 -Më shumë dritë natyrale

 -Mikroklimë e shëndetshme dhe e natyrshme

 -Ajrosje e vazhdueshme e shtëpisë

 

Zgjidhje e plotë

 -Pajtueshmëri me të gjitha modelet e tjegullave

 -Pajisje të kompletuara të sistemit

 -Montim i lehtë dhe i shpejtë

 -Kontraktorë dhe partnerë të certifikuar

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Wienerberger - TONDACH Albania

Wienerberger - TONDACH


Më të lexuarat