Secondary Adv

Mekanizma per hapjen dhe mbylljen e sirtareve nga Nave Furniture

Share on Google+

NAVE - Furniture & Interior design

Sistemet e sirtarëve mund të organizojnë me lehtësi hapësirën e magazinimit. Ju i hasni ato absolutisht kudo: në kuzhinë në shtëpi, në zyra dhe autoritete publike në formën e kabineteve për regjistrim dhe tërheqje për kornizën e varur të skedarëve. Si ndarje e përshtatshme në dollapë dhe natyrisht në modelimin e brendshëm të dhomës së ndenjes moderne si sirtarë të gjerë, të zgjuar. 

 

Në të gjitha këto aplikacione, sistemet tona sirtare vendosin standarde në cilësi dhe dizajn. Sigurimi i një stabiliteti të pakrahasueshëm dhe performancës së funksionimit, përbërësit Hettich janë opsioni i preferuar për shumë prodhues. 

 

Sistemet e sirtarëve Hettich janë më shumë sesa thjesht “hapje” dhe “mbyllje”. Kjo është ajo që dikur ishte: të hapësh një sirtar, duhej të tërhiqesh fort … dhe, mbi të gjitha, ta nxirrje drejt, në mënyrë që të mos mbërthehej. 

 

Mbyllja e një sirtari kërkonte gjithashtu forcë dhe aftësi … para se sirtari të zhdukej brenda kabinetit me një zhurmë të fortë. Për fat të mirë, ato ditë kanë kaluar. Sistemet e sirtarëve Hettich – kanë krijuar një botë të re mobiljesh të shënuar nga komoditeti dhe ndjenja e luksit për dekada.

Sirtaret hapen ndaj një shtypje të lehtë në panelin e përparmë – duke lejuar dizajnin e mobiljeve purist krejtësisht pa doreza. Dhe me sistemin e heshtur, sirtarët mbyllen butësisht dhe në heshtje. 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Nave shpk

NAVE - Furniture & Interior design


Më të lexuarat