Secondary Adv

10 tendencat e ndricimit per vitin 2022

Share on Google+

Duke filluar nga format dhe stilet elegante skulpturore dhe pajisjet e personalizuara, këto janë vetëm disa nga tendencat e ndriçimit që do ndezin botën e dizajnit në 2022.

 

Ndriçimi është një komponent thelbësor për një skemë të suksesshme dizajni, por është shumë më i rëndësishëm në dimër, kur ditët janë më të shkurtra dhe ne kalojmë shumë më tepër kohë në ambiente të mbyllura se zakonisht.

 

Falë pandemisë, fokusi ynë është tërhequr në shtëpitë tona dhe ne jemi shumë të vetëdijshëm se sa e rëndësishme është që shtëpitë tona të jenë të rehatshme dhe të bukura.


Më të lexuarat