Secondary Adv

Bombola RAGASCO - me e sigurta ne bote, nga Gas Group Shpk

Share on Google+

Gas Group

 

Gas Group sh.p.k distributori i vetem ne Shqiperi i Bombulave Norvegjeze, Ragasco! 

 

Ofron sherbimin e tij ne shtepite tuaja, per instalim & transport falas.  Bombola RAGASCO është e çertifikuar si më e sigurta në botë. Gas Group sjell të gjitha përmasat e bombulave Ragasco që nevojiten për çdo shtëpi dhe biznes. Bombulat pajisen me valvul koneksioni e cila eleminon plotësisht rrjedhjen.

 

Materialet në cilindrat nga Hexagon Ragasco janë zgjedhur me kujdes. Një nga perfitimet e mëdha të materialeve te zgjedhura është se ato nuk ndikohen nga kripa dhe lagështia. Korrozioni nuk ndodh dhe për këtë arsye cilindrat janë përshtatur mirë për tu përdorur në mjedise të nxehta , të lagështa dhe të kripura, duke siguruar gjithashtu stabilitet maksimal ndaj rrezeve UV.

Cilindrat tanë HexagonRagasco janë testuar për të provuar se as forca e enës nën presion dhe as forca e shtresës se jashtme nuk ndikohen nga rrezet e diellit. Kjo vërtetohert nga dëshmia e miliona përdoruesve në zonat e nxehta.

 

• 100% siguri ndaj shperthimit

• Jetegjatesi 500 vjecare

• Bombulat nuk ndryshken kurre

• Ekonomike & te shendetshme

• Transparente & te lehta

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Gas Group Shpk

 

Gas Group


Më të lexuarat