Secondary Adv

Koni Ndertim, cilesia dhe siguria jane tek ne!

Share on Google+

KONI NDERTIMI

Tulla dhe tjegulla italiane – cdo gje e prodhuar me standartet me te larta te teknologjise dhe me kualitetin maksimal. Koni Ndertimi – Distributori i vetem ekskluziv i markave me te njohura italiane si IBL dhe FBM ne Shqiperi, Kosove, Maqedoni e Mal te Zi.

 

 

Koni Ndertimi njihet ne Shqiperi si distributor dhe prodhues i nje linje te pafundme te produkteve te baltes per ndertimin. E vetmja kompani e cila ka kapacitetin dhe mundesine per te furnizuar ne sasi te vogla dhe te medha per cdo nevoje tuajen.

Produktet tona fillojne nga tjegullat, pllakat, tullat me vrime, solaie apo dhe ato per veshje te brendshme/jashtme. Catia eshte nje element thelbesor e cila ne aspektin estetik ndertohet duke ruajtur traditen dhe stilin unik te ndertimit Italian. Rezistence Maksimale!

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Koni Special

KONI NDERTIMI


Më të lexuarat