Secondary Adv

Las Vegas po nderton strukturen me te madhe sferike ne bote

Share on Google+

I pozicionuar menjëherë pas The Venetian, MSG Sphere, një strukturë dhe teatër kolosal në formë sfere, do të përfundojë deri në vitin 2023.

 

MSG Sphere është një platformë krejtësisht e re e mesme dhe multisensore për artistët”, shkruan kompania.

Arkitektura në Las Vegas krenohet me një hapësirë ​​me kapacitet 20,000 brenda, e gatshme për t'u bërë arkitektura sferike më e lartë në botë me dimensionet e saj 500 këmbë të gjera dhe 300 këmbë të larta, 160,000 metra katrorë ekran zhytës të brendshëm.

Sapo globi të përfundojë, sipërfaqja e tij e jashtme do të dyfishohet si një ekran masiv, i përkulur për të ndjekur formën e globit dhe duke projektuar dritën, videot dhe ndoshta reklamat në publikun dhe horizontin e Las Vegas.

MSG Sphere në Las Vegas i ngjan planifikimit të homologut të tij londinez pasi ky i fundit ka idenë për të ulur 17,500, ose 21,500 pjesëmarrës të kombinuar ulur dhe në këmbë.

Teknologjitë e tij gjithashtu supozohet se kanë "ekranin LED më të madh dhe me rezolucion më të lartë në botë, një sistem akustik adaptiv që ofron audio të qartë për çdo visitor. 


Më të lexuarat