Secondary Adv

Pse cdo shtepi duhet te kete kasaforte?!

Share on Google+

A&A Security Survey

Ka pafund arsye përse duhet patjetër të mbash një kasafortë në shtëpi, por le të përmendim ato më baziket:

1. Mbrojtje kundër Grabitjes

Vjedhja e sendeve me vlerë është arsyeja kryesore që çon në zgjedhjen dhe blerjen e një kasaforte, dhe të gjithë kan sende me vlerë në shtëpi, qoftë dokumenta, bizhuteri apo edhe para, të cilat duhen mbrjtur ndaj çdo situate të pakëndshme.

 

2. Mbrojtje ndaj Lagështirës

Edhe lagështira është një agresor i padukshëm por që shakton dëme ë pakthyeshme.

 

3. Për një jetë më të Sigurt

Disa persona janë të autorizuar të mbajnë sende bazuar në profesionin që kanë, si psh armë, sende këto që në familje nuk janë kurrë të sigurtaa, por nëse ke një kasafortë për to, asgjë e keqe nu ndodh.

 

4. Më e lirë se një Deposit Box

Shpesh sendet më me vlerë i depozitojmë në banka, por ashtu si siguria që falin njëkohësisht jan edhe super të shtrenjta për mirëmbajtje, për këtë arsye mendo afatgjatë dhe zgjidh një kasafort për të cilën shpenzon vetëm një herë.

5. Mbrojtje ndaj Zjarrit

Një tjetër agresor është zjarri, gjë që nuk i vjedh por i bën shkrumb e hi çdo gjë me vlere që ke, ndaj frikësohu më tepër ndaj tij se sa ndaj hajdutëve, dhe merr sa më shpejt një kasafortë Rezistente ndaj Zjarrit.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë A&A Security Survey

A&A Security Survey


Më të lexuarat