Secondary Adv

ZiGGY, karikuesi i pare robotik per makinat elektrike

Share on Google+

EV Safe Charge dëshiron ta bëjë më të lehtë karikimin e makines me ZiGGY, një platformë robotike e lëvizshme që vjen drejt jush.

 

Ndryshe nga stacionet statike të karikimit, ZiGGY mund të lëvizë në një vend të caktuar parkimi makine dhe madje do të ruajë vendin tuaj derisa të arrini atje.

Gjithçka që duhet të bëni është të shkarkoni aplikacionin e dedikuar, të rezervoni tarifën tuaj dhe të ndiqni navigatorin për të arritur atje.

EV Safe Charge thotë se ZiGGY ofron një zgjidhje fleksibël dhe me kosto efektive tarifimi duke reduktuar ose eliminuar kostot e përfshira në instalimin e infrastrukturës së palëvizshme.

Roboti autonom mund të vendoset menjëherë dhe mund të zbatohet kudo. Kjo do të thotë gjithashtu se objektet ekzistuese të parkimit nuk kanë nevojë të riparohen plotësisht për të vendosur disa ZiGGY.

Për të arritur te përdoruesit e tij të sigurt, ZiGGY është i pajisur me kamera në të 4 anët, një fener përpara, një dritë të pasme dhe një sensor sigurie.

Roboti ka 4 rrota për t'u siguruar që mund të ngjitet dhe të zbresë rampat, të manovrojë mbi pengesat e shpejtësisë dhe të kthejë qoshet e ngushta.

ZiGGY është gjithashtu i pajisur me ekrane të mëdha në të dy anët, të cilat ofrojnë mundësi reklamimi si dhe shërbime të karikimit të automjeteve elektrike.


Më të lexuarat