Secondary Adv

Panelet diellore PVT - Nje risi nga AL-TEK

Share on Google+

AL-TEK

 

Panelet diellore hibride, ose panelet diellore PVT, janë një kombinim i paneleve diellore fotovoltaike dhe paneleve diellore termike në një modul të vetëm.

 

Gjeneroni energji elektrike dhe ujë të ngrohtë sanitar në të njejtën kohë për shtëpinë apo biznesin tuaj me panelet diellore hibride (PVT) nga AL-TEK. 

Pse duhet të përdorni PANELIN PVT? 

 

-Prodhon uje te ngrohte sanitar dhe energji elektrike me efikasitet te larte

-Ka jetegjatesi dhe kosto mirembajtje shume te ulet 

-I pershtatshem per ndertesa te reja dhe ato ekzistuese.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë AL-TEK

AL-TEK


Më të lexuarat