Secondary Adv

IKEA sjell aplikacionin qe ju ndihmon te arredoni shtepine

Share on Google+

Aplikacioni i ri i IKEA i quajtur IKEA Kreativ zëvendëson mobiljet e klientëve me produktet e tij, në mënyrë që ata të mund të shohin se si do të dukeshin. 

 

IKEA Kreativ kombinon zhvillimet e fundit të IKEA-s në realitetin virtual, llogaritjen hapësinore, mësimin e makinerive dhe teknologjitë e realitetit të përzier 3D.

Me IKEA Kreativ, klientët mund të eksplorojnë produktet IKEA në sallonet frymëzuese 3D, të dizajnojnë hapësirat e tyre dhe të imagjinojnë zonat e tyre të zbukuruara ndërsa janë në shtëpi.

Nëpërmjet IKEA Kreativ, klientët mund të kontrollojnë produktet, kombinimet dhe idetë e dizajnit të IKEA-së në një galeri me më shumë se 50 ekspozita 3D, të disponueshme nga faqja e re e Dizajnit të faqes së internetit të IKEA-s.

Konsumatorët mund të bëjnë fotografi të dhomës së tyre – të cilat përpunohen automatikisht dhe grumbullohen në një kopje interaktive të hapësirës me kënd të gjerë – me dimensione dhe perspektivë të sakta, sipas IKEA.

IKEA Kreativ i ndihmon klientët të zgjedhin ngjyrat e duhura për hapësirat e tyre dhe të gjejnë paraqitje të reja për mobiljet e reja IKEA.


Më të lexuarat