Secondary Adv

SALTO Neoxx Padlock nga dryni.al

Share on Google+

Dryni.al

E ndërtuar për t'i bërë ballë të gjitha nevojave për akses, seria SALTO Neoxx Padlock ofron një zgjidhje unike ideale per stacionet e energjisë elektrike, shërbimet e rrjetit të telekomit, aplikacionet e industrisë dhe më shumë - dhe shërbimet e pronës që kanë nevojë për një nivel shtesë sigurie për të kontrolluar dyer të veçanta si p.sh. porta ose depo.

Mbulesa speciale e blinduar inovative e SALTO Neoxx Padlock me strukturë me dy shtresa garanton mbrojtjen përfundimtare nga rënia, goditjet dhe mjedisi ose përdorimi më i vështirë. Ekziston gjithashtu një mbrojtje shtesë UV për t'i bërë ballë ndikimit diellor

E fortë dhe e besueshme

I krijuar për t'i bërë ballë çdo aplikacioni, i testuar dhe i miratuar, SALTO Neoxx është një dry ku mund të mbështeteni. Rezistent ndaj ujit dhe i pajisur me mbrojtje ndaj pluhurit për mjedise të ashpra dhe klima ekstreme.

SALTO Neoxx Padlock është i pajisur me një sërë aplikacionesh SALTO dhe është plotësisht i pershatshem me pjesën tjetër të platformës pajisjeve elektronike SALTO.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Dryni.al

Dryni.al


Më të lexuarat