Secondary Adv

Pastruesit e ajrit Mitsubishi Electric nga Uni-Klima

Share on Google+

UNI-KLIMA

Mitsubishi Electric është shumë i lumtur të lajmëroj daljen në treg të dy produkteve të reja, Pastruesit e ajrit MA-E85R dhe MA-E100R.

Karakteristikat kryesore të këtyre pastuesve të ajrit janë:

 

– Klasifikimi i lart në CARD* (me më shumë se 500 m3/h për modelin MA-E85R dhe mbi 600 m3/h për MA-E100R)

– Sensor me teknologji të avancuar për monitorimin e vazhdueshëm të ajrit

– 3+1 faza pastrimi, i përbërë nga:

një filtër (për vetë pastrim në modelin MA-E85R)

një filtër shumë eficient HEPA

një filtër karboni që lahet lehtësisht kundër erës

një filtër katalitik (modeli MA-E85R)

– Kualiteti i lartë është i kompozuar për mirëmbajtje të minimizuar

– Niveli minimal i zhurmes është 22 dB(A)

– Smart search (MA-E85R) dhe sistem i sensorit i-see (MA-E100R)

– Si. filtrimi i avancuar dhe konsumim i ulët i energjisë

Pse duhet të zgjidhni pastruesit e ajrit MITSUBISHI ELECTRIC

Cfarë është kualiteti i ajrit të brendshëm?

Termi ‘ajër i brëndshëm’ i referohet ajrit në ambiente të mbyllura me impakt direkt te personat që ndodhen në të. Një hapësirë e tillë, e lirë nga papastërtitë e ajrit kontribuon në një jetesë më të mirë. Pastruesit e ajrit janë të kompozara nga një ventilator me një seri filtrash me performancë të lartë, të cilat neutralizojnë të gjithë ndotësit e ajrit.

 

Arsyeja që pastruesit tonë të ajrit janë zgjidhja perfekte është për shkak të CARD* të lartë që ato kanë. Pastruesit MITSUBISHI ELECTRIC arrijnë të pastrojnë sipërfaqe të mëdha, deri 100 m2 me CARD 612m3/h! Një nga më të mirët në treg përsa i përket pastruesve të ajrit residencial.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë UNI-KLIMA

UNI-KLIMA


Më të lexuarat