Secondary Adv

10 trendet e dorezave te dyerve ne 2022

Share on Google+

Dorezat e dyerve mund të duken si një detaj i vogël, por zgjidhni stilin e duhur dhe mund të lartësojë pamjen e të gjithë shtëpisë tuaj.

  

Nëse jeni duke ribërë shtëpinë tuaj ose pjesë të saj në vitin 2022, jeni me fat! Ky vit ka disa nga tendencat më të nxehta në lidhje me dyert, dorezat e dyerve dhe aksesorët.

 

Nëse dëshironi që shtëpia juaj të duket e përditësuar, sigurisht që nuk mund t'i injoroni këto pjesë të shtëpisë tuaj.

 

Dyert e brendshme janë një tipar praktik i domosdoshëm brenda çdo prone, duke shërbyer si ndarës të privatësisë dhe pika hyrëse që lidhin zona të veçanta banimi.

 

Zgjedhja e dizajnit më të mirë të dorezës së derës do të duhet të përputhet me nevojat e shtëpisë tuaj, duke e mbajtur pamjen në përputhje me stilin e shtëpisë në tërësi.


Më të lexuarat