Secondary Adv

10 trendet e parketit per vitin 2022

Share on Google+

Gjatë projektimit të brendësisë së një shtëpie, vëmendje e madhe i kushtohet përzgjedhjes  së dyshemesë.

 

Le të flasim së pari për parket. Kjo metodë e dekorimit të dyshemesë është konsideruar gjithmonë si një nga më të forta dhe më të qëndrueshme, dhe në dy vitet e fundit ajo ka përjetuar një kulm të ri të popullaritetit.

 

Në vitin 2022, dizajnerët janë larguar nga nuancat e kuqe dhe portokalli dhe përdorin tonet gri dhe të ftohta të parketit. Shprehja "grija është bezha e re" është më e rëndësishme se kurrë.

 

Përveç kësaj, kohët e fundit ngjyra të tilla si gri, domethënë një kombinim i gri dhe beige, po fitojnë popullaritet. Kjo mënyrë e dekorimit të dyshemesë është shumë e gjithanshme dhe përshtatet lehtësisht si me ngjyrat e ftohta ashtu edhe me ato të ngrohta dhe definitivisht nuk do të dalë nga moda.


Më të lexuarat