Secondary Adv

Integro-E, ambulanca elektrike qe perdor teknologjine Formula 1

Share on Google+

Një ambulancë elektrike e cila përdor teknologjinë Formula 1 dhe është e pajisur me aparate me rreze X mund të vijë në një spital pranë jush.

  

Makina elegante me6 rrota Integro-E mund të ecë dy herë më shpejt se flota aktuale e furgonëve të NHS-së dhe është e pajisur me të gjitha pajisjet mjekësore të nevojshme për 'sjelljen e spitalit te pacientët'.

International Ambulances, beson se Integro-E e saj është e ardhmja e shërbimeve të urgjencës NHS dhe mund të hapet sa më shpejt vitin e ardhshëm, nëse kalon testet e shërbimit shëndetësor.

Më shumë i ngjashëm me një autobus futurist sesa një ambulancë tradicionale, ai ka një sistem me rreze X dhe ultratinguj në bord, të cilat prodhuesit mendojnë se mund të ndihmojnë me krizën aktuale në A&E, duke diagnostikuar pacientët në terren.

Për sa i përket efikasitetit, ai mund të marrë 10 herë më shumë kilometra nga e njëjta sasi karikimi si ambulancat elektrike në flotën aktuale të NHS.

Por çmimi i tij i madh prej 300,000 £ do të thotë dy herë më shumë se 150,000 £ që paguajnë për serinë aktuale të automjeteve, të cilat priren të jenë Fiat.


Më të lexuarat