Secondary Adv

Ngrohje dhe ftohje radiante, Vetem nga AL-TEK

Share on Google+

 

Implementimi për herë të parë në Shqipëri nga AL-TEK!

Ngrohje radiante nga dyshemeja & ftohje radiante nga tavani! 

- pa fancoil

- pa zhurma

- pa pluhura

 

Ngrohja nga dyshemeja mund të bëhet nëpërmjet panelit radiant elektrik ose tubacioneve me qarkullim uji të lidhur me pompë nxehtësie.

 

Ngrohja dhe ftohja radiante siguron komfort maksimal pasi nuk ka levizje te ajrit. Gjithashtu nuk ka fan-coil ose radiatore, pra ftohja dhe ngrohja eshte e njetrajtshme ne te gjitha ambientet e shtepise. Nuk ka ngritje pluhurash dhe te le hapesire per mobilim.

Ngrohja nga dyshemeja është zgjidhja ideale që siguron komfort maksimal.

E padukshme, anti-alergjike dhe pa kufizime.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë AL-TEK


Më të lexuarat