Secondary Adv

Ndricuesit e jashtem Vitalux, dekor per oborrin tuaj!

Share on Google+

VITALUX

Ndriçuesit e jashtëm janë edhe një dekor i shtuar për oborrin tuaj përveç anës funksionale. Janë produkte që ofrohen nga kompani lider në tregun e prodhimit te ndricuesve.

Materialet që përdoren për prodhimin e tyre janë të ndryshme dhe cilësore duke ofruar jo vetem garanci produkti por edhe dizajn modern të përshtatshëm për cdo ambient.

 

-Rezistent ndaj faktorëve atmosferik (IP65 – IP 67)

-Me llampë të ndërrueshme ose LED I inkorporuar

-Ngjyra dhe shumëllojshmëri dizajnesh

 

Fotot me poshte jane disa nga modelet e shumta qe mund ti gjeni ne showroom-in Vitalux: 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Vitalux

VITALUX


Më të lexuarat