Secondary Adv

Zoizolim me dritare dhe sisteme moderne ventilimi Gealan

Share on Google+

Gealan Albania

Sistemet e ventilimit GEALAN-CAIRE® arrijnë vlera optimale të izolimit të zërit. Pavarësisht nga sistemi që zgjidhni, efekti i izolimit të zërit të mureve dhe dritareve tuaja të jashtme qëndron në një nivel vazhdimisht të lartë.

Ventilimi nuk lejon që zhurma e rrugës dhe trafikut të depërtojnë brenda. Sistemet aktive të ventilimit GEALAN-CAIRE® kanë ventilatorë të fuqishëm por të qetë dhe kapakë që thithin zërin. Kjo mban zhurmën jashtë dhe ajri i pastër hyn sa më qetë që të jetë e mundur. Ju mund të shijoni paqen dhe qetësinë dhe të flini të qetë dhe të qetë.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Gealan Albania

 

Gealan Albania


Më të lexuarat