Secondary Adv

Fitoni nje cati vetem me 3 hapa nga BMI Albania

Share on Google+

BMI Albania

MERRNI PJESË NË KONKURS DHE FITONI NJË ÇATI* VETËM ME 3 HAPA!

 

 

1 BËNI NJË FOTOGRAFI të një çatie të vjetër që ka nevojë për rinovim

ose të një ndërtese të papërfunduar që i mungon çatia.

 

 

 

2 NA SHKRUANI si e imagjinoni ju „Çatinë“ tuaj të ardhshme – më saktë, mjedisi ku do të jetoni.

 

 

 

3 DËRGONI fotografinë dhe historinë tuaj, numrin e kontaktit dhe/ose adresën e postës elektronike tek mesazhet tona në Facebook / Instagram ose plotësoni formularin.

 

 

 Rregullat e konkursit: kliko ketu

 Kliko linkun per tu bere pjese e konkursit: https://al.bmigroup.com/fito-nje-cati/

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë BMI Albania

BMI Albania


Më të lexuarat