Secondary Adv

Disa sugjerime nga Veko per zgjedhjen e dyshemese se jashtme plot stil dhe rehati!

Share on Google+

VEKO Group

Zgjedhja e dyshemesë së duhur për oborrin e shtëpisë tuaj, verandën, rreth pishinës apo e lokalit/barit është shumë e rëndësishme. Shumë prej nesh nuk e dinë se cilat janë opsionet e tyre, gjë që e bën akoma më të vështirë marrjen e një vendimi të informuar për dyshemenë më të mirë të jashtme për ju.

Më poshtë do të gjeni disa nga opsionet më të mira të dyshemeve të jashtme për ta mbajtur ambientin tuaj të duket elegant nga jashtë brenda

Avantazhet:

-Mirëmbajtje e lehtë

-Rezistent në ambient të jashtëm

-Instalim i lehtë

-Të riciklueshme

-Rezistente ndaj agjentëve atmosferikë

-Nuk krijojnë: copëzime, myk, kalbje, kërpudha etj

-Karakteristikat e tyre i bëjnë ato të përshtatshme për tarracat,verandat dhe çdo ambient tjetër të jashtëm.

 

Duke ofruar lloje të ndryshme druri me dizajne dhe cilësi superiore për ambiente të jashtme deck, Veko garanton një përfundim të mrekullueshëm të ambientit tuaj.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Veko Group

VEKO Group


Më të lexuarat