Secondary Adv

Perfitimet e dritareve prej druri Lesna!

Share on Google+

Lesna

Dritaret prej druri jane eko-miqesore elegante dhe natyrore. Ata pershtaten me te gjitha stilet e arredimit te brendshem. Karakteristika kryesore e dritareve prej druri eshte fakti se ato mund te "marrin fryme".

Per shkak te kesaj cilesie, strukturat e drurit kontribuojne ne ruajtjen e nje mikroklime te rehatshme ne shtepi. Keto pjese kane aftesine te thithin lageshti, dhe e çlirojne ate kur ambjenti eshte i thate. Dritaret prej druri jane miqesore me mjedisin dhe te sigurta per shendetin e njeriut.

Dritaret prej druri kane nivelet me te larta izoluese termike dhe akustike. Edhe ne temperatura te larta dhe nen ndikimin e rrezeve ultraviolet, Druri natyror nuk leshon substanca te demshme dhe te rrezikshme qe demtojne shendetin e njeriut.

Dritaret jane rezistente ndaj kondensimit. Dizajni jone siguron ventilim te brendshem. Keto dritare jane te punuara ne baze te gjitha standarteve per cilesi dhe siguri, siç jane cilesi e larte e drurit,xhamit,ngjitesve,pajisjeve dhe ngjyrosjes, me kualitet shume te larte te lustrimit.

 

Druri po bëhet gjithmonë e më tepër prezent në projektet moderne të arredimeve të brendshme dhe punimeve të jashtme.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Lesna Shpk

Lesna


Më të lexuarat