Secondary Adv

10 tendencat e ngjyrave per vitin 2022

Share on Google+

Ju ndoshta nuk e kuptoni, por ngjyrat që ju rrethojnë luajnë një rol të madh në jetën tuaj, humorin tuaj dhe madje edhe në pamjen tuaj.

  

Ngjyrat janë sfondi ynë i vazhdueshëm, që diktojnë dizajnin e hapësirave tona dhe na ngrenë humorin. Dhe tendencat e bojës janë bërë po aq të rëndësishme sa tendencat e ngjyrave, me përfundimet dhe efektet që janë po aq të rëndësishme sa nuanca që zgjidhni.

  

Nëse po kërkoni të rivendosni ambientet e brendshme dhe po mendoni për bojën e duhur për muret tuaja, atëherë ky është artikulli për ju.

  

Nga ngjyrat neutrale që vazhdojnë të sundojnë në tonet e tokës dhe pastelët që nxisin buzëqeshjen, ka një game të gjerë të tendencave të dizajnit të brendshëm për vitin 2022.

  

 


Më të lexuarat