Secondary Adv

Spaceship Neptune, podi luksoz per udhetime ne hapesire

Share on Google+

Space Perspective ka finalizuar dizajnin e saj për Spaceship Neptune, një kapsulë me pamje të hijshme që do të ofrojë pamje 20 milje mbi Tokë.

  

Ndryshe nga Blue Origin e Jeff Bezos dhe Virgin Galactic i Richard Branson, të cilat kanë të gjitha turbulencat e fluturimit që mund të pritej nga një raketë dhe një avion, Space Perspective premton një përvojë të qetë që nga sfera e saj sferike.

Kompania me bazë në Florida, e cila po ndërton anijen kozmike Neptun po planifikon t'u ofrojë deri në 8 pasagjerëve në të njëjtën kohë mundësinë për të marrë pamje panoramike të Tokës gjatë udhëtimit vajtje-ardhje 6-orësh.

Dizajni i ri është një produkt i 'mijëra analizave të thella' të bëra në bashkëpunim me një firmë softuerike të quajtur Siemens Digital Industries.

Anija kozmike Neptuni do të shkojë 20 milje mbi Tokë, në krahasim me 65 milje të Blue Origin dhe 50 milje të Virgin Galactic. Udhëtimet e Space Perspective kushtojnë shumë më pak se ato të Virgin Galactic.


Më të lexuarat