Secondary Adv

Sensoret e sigurise GEALAN-SENSE

Share on Google+

Gealan Albania

 

Mbroni hapësirën tuaj të banimit në mënyrë më efektive kundër hajduteve.

Me gamën e produkteve GEALAN-SENSE ®, dritaret tuaja kanë zgjidhje të lehta për t'u riparuar që në shumicën e rasteve i pengojnë hajdutët. Sensorët e sigurisë GEALAN-SENSE ® janë të disponueshëm në versione të ndryshme.

 

-Sensori i hapjes GEALAN-SENSE®

 

 

Me dritaren GEALAN-SENSE ®, disponohet një sensor hapjeje që është i instaluar në mënyrë të padukshme në kornizën e dritares. Nëse sensori regjistron dritaren që hapet, ai paralajmëron zonën përreth për hyrje të paautorizuar me një ton sinjali të lartë prej rreth 110 decibel. Sensori funksionon me bateri.

 

-Sensori i thyerjes së xhamit GEALAN-SENSE®

Sensori i thyerjes së xhamit ngjitet dukshëm dhe lehtësisht në xhamin e dritares. Elektronika inteligjente e xhamit GEALAN-SENSE ® aktivizon një alarm vetëm në një frekuencë shumë specifike, e cila ndodh kur një xhami thyhet. Prandaj, sensori i thyerjes së xhamit nuk duhet të çaktivizohet kur kryeni punët e shtëpisë pranë dritares.

GEALAN jo vetëm që ju mundëson të jetoni rehat, të sigurt dhe me efikasitet energjie me profilet e tij plastike - ai gjithashtu ka në dispozicion zgjidhje praktike dhe cilësore të ventilimit për dritaret.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Gealan Albania

 

Gealan Albania


Më të lexuarat