Secondary Adv

Transformo hapesiren e preferuar te shtepise me Almex

Share on Google+

Almex

Fund vere! Qetësi, dritë e bollshme dhe cfarë mund të jetë më e mrekullueshme se të shijosh momentet e bukura me familjen në një ambjent të paqtë dhe relaksues. 

Dhe Komodo-ja nga Almex, një divan modular në natyrë, me një strukturë të frymëzuar nga modeli grilë i degëve të pemëve. Afrimi me natyrën është gjithashtu një nxitje shtesë për t'u kujdesur për të. Komod dhe i rehatshëm, ky koleksion i shton vlerë pushimit tuaj.

 

Për biseda pafund në ballkon me njerëzit e dashur, poltrona lounge Alora është zgjidhja e duhur. Ajo është e veshur me thurje të endur dhe është veçanërisht rezistente ndaj kushteve të motit.

 

Tani mund të përdorni edhe hapësirat më të vogla të jashtme, me setin Aria. Një zgjedhje e zgjuar dhe elegante, e cila nuk do të “mbyll” hapësirën dhe do të zbukurojë ballkonin apo verandën tuaj!

 

Cilado qoftë ideja juaj për relax, Almex është zgjidhja që ju duhet.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Almex

Almex


Më të lexuarat