Secondary Adv

Jepi ngjyra shtepise me Doal Paint

Share on Google+

DOALPAINT

Ndryshim stine, ndryshim pamje e shtepise. Fale DoalPaint hapesirat tuaja te preferuara do te transformohen plotesisht. 

 

1. Kendi i preferuar i femijeve 

Muroplast - Bojë plastike me bazë rrëshirash ujore, pigmente mbulues, lëndë e mbushës të zgjedhur. Përdoret për lyerjen e sipërfaqeve të ndryshme të mureve si suva gips etj. Ka nje mbulim dhe shtrirje mjaft të mirë përdoret e bardhë dhe me ngjyra, nuk fshihet.

 

2. Veranda e shtepise

Sabia D’or është zgjidhja ideale për ambjente elegante, pasi është bojë dekorative me një pamje të vecante që të jep efektin e rërës me të cilën mund të krijohen ambiente, në stilin si modern dhe antik.

 

3. E fundit, por jo me pak e rendesishmja, dhoma e gjumit

Stucco Veneziano- Produkt dekorativ që perdoret me shpatull, tipike lyerja dekorative e mesjetës.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë DOALPAINT

 

DOALPAINT


Më të lexuarat