Secondary Adv

Shinat Inteligjtente (Smart Slide) nga Orno

Share on Google+

ORNO Powered by Italpan

Shinat Inteligjente ose Shinat Smart janë një nga teknologjitë më të avancuara në fushën e mobilerisë.

Ato lejojne që mobiljet të krijojne levizje ekstra, i cili është një nga elementet kyç në mjediset e brendshme për një funksionalitet sa më të plotë. Sistemi futuristik i Shinave Inteligjente lejon sirtaret të levizin me elegance si në hapje dhe mbylljën e tyre. Perfeksionimi i kesaj teknologjie siguron levizje të heshtura dhe buta, dhe kjo për hir të teknologjisë të përdorur për sinkronizimin e mekanizmit.

 

2 arsyet përse sirtarët tuaj duhet kenë Shina Inteligjente:

 

1. Thuaj JO zhurmave të sirtareve:

Shinat Inteligjente do të sigurojënë që sirtarët tuaj të mbyllen pa probleme dhe në heshtje, duke parandaluar zhurmat e larta. Kjo është veçanërisht e dobishme në qoftë se keni fëmijë ose kafshë shtëpiake. Shinat Inteligjente gjithashtu parandalojnë mundësinë e kapjes së gishtave gjatë mbylljes së sirtareve.

2. Për sa më gjatë

Shinat inteligjente ndihmojne në mirëmbajtjen dhe jetëgjatësinë e ambientve tuaja, ajo në mënyrë të pashmangshme do të ndihmojë duke ushtruar më pak tension mbi elementet mbeshtetes te mobiljes suaj, si pershembull menteshat, duke zgjatur keshtu jetegjatesine e guzhines suaj.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Orno

 

ORNO Powered by Italpan


Më të lexuarat