Secondary Adv

Hilton po projekton suita luksoze per stacionin hapesinor

Share on Google+

Hilton Hotels ka nënshkruar për të projektuar akomodimin e ekuipazhit dhe suitat e mikpritjes në Starlab, një nga tre stacionet në garë për të zëvendësuar ISS.

 

Partneriteti është me Voyager, i cili ka vendosur të ndërtojë një habitat të madh të fryrë që do të nisë në 2027 - dhe po përdor 130 milionë dollarë nga NASA për ta realizuar atë.

Njoftimi, megjithatë, nuk zbulon detaje të dhomave, por thotë se suitat e Hilton do t'i bëjnë 'qëndrimet e zgjatura më të rehatshme'.

Sidoqoftë, ndonjëherë mund të strehojë 13 anëtarë të ekuipazhit dhe sasi të mëdha pajisjesh, duke e bërë atë të ndihet më shumë si një hapësirë ​​e mbushur me njerëz.

Stacioni i zgjedhur do të përdoret nga NASA dhe agjenci të tjera qeveritare, si dhe nga klientët e sektorit privat, përfshirë edhe për turizëm.

Chris Nassetta, president dhe CEO i Hilton, tha në një deklaratë: “Hilton ka inovuar për të përmirësuar përvojën e mysafirëve dhe duke krijuar destinacione të reja për udhëtime për më shumë se një shekull.


Më të lexuarat