Secondary Adv

Koleksioni Fuori Scala ekskluzivisht nga Mario Hidrosanitare

Share on Google+

Mario Hidrosanitare

Fuori Scala është një koleksion i lavamanëve nga “The artCeram” me një dizajn të gjithanshëm që ndërthur qeramikën, të shkuarën, të tashmen dhe të ardhmen, me linja esenciale dhe bashkëkohore.⁠

Një ndërthurje fantastike, praktike e shumëfunksionale mes lavamanëve dhe strukturën metalike që vijnë të dyja në modele e përmasa të ndryshime.

Ekskluzivisht në Shqipëri nga Mario Hidrosantirare.

Made in Italy

Disa nga modelet e koleksionit:

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Mario Hidrosanitare

Mario Hidrosanitare


Më të lexuarat