Secondary Adv

Linja e re Knauf e ngjitesve te qeramikes, per mjeshter te vertete

Share on Google+

Knauf Albania

Njihuni me linjën e re Knauf të ngjitësve të qeramikës, të destinuara për MJESHTËR TË VËRTETË!

Ngjitësit e linjës Knauf janë me cilësi të përmirësuar, gamë të gjerë aplikimi dhe vijnë në paketim të ri.

Linja e re e ngjitësve përmban deri në 7 produkte të ndryshme, nga K1 në K7.  

 

- Prodhuar sipas standardeve europiane

- Konsumi/harxhimi i optimizuar

- I pasuruar me fibra

- Ngjitje e shkëlqyer për të gjitha llojet e pllakave

- Nuk lirojnë pluhur gjatë përzierjes së materialit

- Paketim pa pluhur

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Knauf Albania

Knauf Albania


Më të lexuarat