Secondary Adv

10 trendet me te fundit te ndricimit te brendshem

Share on Google+

Shpeshherë për ndriçimin nuk flitet në të njëjtën mënyrë për dekorin apo elementët e tjerë kryesorë të një dhome, dhe në disa raste, ai është lënë pas dore fare.

 

Ndriçimi i mirë godet si në nivelin vizual ashtu edhe në atë energjik—dhe është një e vërtetë që tendencat më të mira të ndriçimit të vitit 2022 përqafojnë plotësisht. Kur merret parasysh ndriçimi në një hapësirë, ju mund të ndjeni ngrohtësinë që sjell në një dhomë.

 

Megjithatë, edhe nëse një hapësirë ​​është projektuar në përsosmëri me mobilje të pacenuar dhe dekor unik, nëse ndriçimi është i sheshtë ose i ashpër, bukuria e dhomës humbet. Por të dish saktësisht se cilat llamba të zgjedhësh dhe si t'i rregullosh ato mund të jetë e ndërlikuar. 


Më të lexuarat