Secondary Adv

Aplikimi i Fundermax Interior ne kuzhine, Front Group

Share on Google+

FRONT GROUP

Kuzhina është vendi ideal për aplikimin e paneleve Fundermax Interior, të cilat mund të përdoren si tavolinë pune apo si mur mbështetës.

Këto panele mund të përdoren edhe në dyer të dollapëve të kuzhinës (fronte), duke ofruar qëndrueshmeri afatgjate dhe pamje moderne të kuzhinës.

 

Panelet Fundermax Interior, për dallim nga produktet tjera, nuk ndikohen nga lagështia, e cila është e lartë në këtë hapësirë. 

Ato janë rezistente edhe ndaj temperaturave të larta dhe atyre të ulëta (nga -80 deri në +80 gradè Celsius), si dhe goditjeve të lehta të cilat janë të shpeshta gjatë punës në kuzhinë.

- Pastrohen me lehtësi

- Rezistent në nxehtësi

- “Food grade”

- U reziston goditjeve

- Rezistent në gërvishje 

- Nuk dëmtohet nga uji

- I qëndrueshëm (jetëgjatë)

- Instalohet lehtë

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Front Group

FRONT GROUP


Më të lexuarat