Secondary Adv

Erv2flex, per gjume te shendetshem!

Share on Google+

Erv2Flex

 

10 arsye përse të zgjidhni ERV2FLEX:

 

- Prodhojmë dyshek me standarte europiane.
- Ofrojmë 10-15 vite garanci.
- Lëvizja e personit tjetër nuk do të ndihet.
- Nxehtë gjatë dimrit dhe freskët gjatë verës.
- Dyshekët janë Antialergjik, të sigurt për lëkurën e ndjeshme.
- Dyshek Ortopedik – mbështet shpinën dhe shpatullat.
- Dyshek Antibakterial – për një gjumë të qetë.
- Të përshtatshëm për gjumë anësor, mbrapa dhe stomak.
- Dyshek me sistem ajrosjeje.
- Mbështjella e dyshekut mund të lahet në lavatriçe.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Erv2flex

Erv2Flex


Më të lexuarat