Secondary Adv

Prezantohet TV me i vogel ne bote, totalisht funksional

Share on Google+

Në një botë ku pajisjet po bëhen gjithnjë e më të mëdha ekranet, një kompani ka vendosur të marrë një drejtim tjetër, duke bërë televizorin më të vogël në botë.

 

TinyCircuits, një kompani elektronike, ka zbuluar dy prototipa të rinj në gamën e saj TinyTV, duke përfshirë një me një ekran 0.6 inç (15 mm). TinyTV 2 ka një ekran 1,0 inç (26 mm) dhe ndodhet në krye të një altoparlanti 16 nga 9 mm përballë.

Në përputhje me estetikën e tij retro, televizori i adhurueshëm vjen me dy pulla rrotulluese që rregullojnë volumin dhe 'ndryshojnë kanalet' ndërmjet videove. Ndersa TinyTV Mini, është vetëm sa madhësia e një pulle postare.

Videot ose mund të ngarkohen nga përdoruesi ose mund të transmetohen përmes TinyTV duke përdorur një kabllo USB-C për ta lidhur atë me kompjuterin.

Si TinyTV 2 ashtu edhe TinyTV Mini vijnë me një kartë microSD 8 GB të instaluar, e cila mund të mbajë mbi 10 dhe 40 orë filmime në pajisjet përkatëse.

Përdoruesit janë në gjendje të ngarkojnë filmat, programet dhe videot e tyre të preferuara të TikTok duke e futur atë në kompjuterin e tyre dhe duke zvarritur skedarët.

TinyCircuits ka krijuar gjithashtu një telekomandë opsionale me rreze infra të kuqe. Kjo mund të ndezë pajisjen, të ndryshojë volumin ose të ndryshojë videon që luhet.


Më të lexuarat