Secondary Adv

Risite me inovative ne fushen e ndertimit nga T&XH SHPK

Share on Google+

T&XH

1 Riforcim me Metoden e Fibrës së Karbonit, C-FRP

 

Riforcimi me Metodën e C-FRP ka në qendër të vëmendjes përdorimin e Fibrës së Karbonit. Ky material zëvendëson materialet metalike në shumë aplikime strukturore të betonit, pasi mban ngarkesa përgjatë gjatësisë së fibrës dhe siguron forcë dhe ngurtësi në një drejtim.

 

2 Riforcim me Metodën e Troketimit, SHOTCRETE

 

Riforcimi me Metodën e Troketimit ka në përbërje beton të performancës së lartë që përcillet përmes një tubi dhe aplikohet në sipërfaqe mbështetëse. Kjo metodë aplikohet në mure mbajtëse të ndërtesave civile, ura, vepra arti etj. Makineria që disponojmë është e çertifikuar nga BE.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë T&XH shpk

T&XH


Më të lexuarat