Secondary Adv

Ndertoni te ardhmen e biznesit tuaj ne Rezidencen Tower Bridge nga Orion Construction

Share on Google+

Orion Construction

Po kerkoni per nje hapesire te re per biznesin tuaj?

Ndertoni te ardhmen e biznesit tuaj ne Rezidencen Tower Bridge!

 

Tower Bridge, projekti nga Orion qe sjell eksperiencen me te mire europiane ne konceptimin e godinave te banimit dhe biznesit, projektuar nga studio arkitekturore italiane. Hapesirat tregtare i sherbejne nje komuniteti prej 3000 banoresh, duke e pozicionuar Tower Bridgr si nje pike graviteti per te gjithe zonen. 

 

Orion i kushton nje rendesi te jashtezakonshme arkitektures se gjelber. Sheshet publike dhe hapesirat rekreative vihen jo vetem ne sherbim te banoreve, por edhe te komunitetit perreth. Tower Bridge percjell nje fryme ndryshe te jeteses urbane ne Tirane, ku je sa prane aq edhe larg qendres se qytetit. 

*Financim deri ne 70% te vleres se investimit me bankat partnere! 

 

Perse duhet te zgjidhni Tower Bridge? 

*Zone e destinuar per banim, me komunitet te konsoliduar prej 3000 banoresh. 

*Akses nga rruga dhe oborri i brendshem i Rezidences. 

*Ndricim natyral maksimal permes vetratave cilesore. 

*Hapesira te gjelberta dhe 600 peme te mbjella.

 

Avantazhet e Rezidences Tower Bridge

*Ambiente te pajisura me dokumentacion te rregullt hipotekor.

*Poste parkimi ne dy kate.

*Ambiente te pajisura me tualet. 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Orion Shpk

Orion Construction


Më të lexuarat