Secondary Adv

Materiale Ndertimi Canaku, Partneri juaj ne cdo investim

Share on Google+

Canaku

 

Çanaku është vendi ku ju gjeni gjithçka rreth materialeve të ndërtimit për çdo konstruksion. Materiale për ambiente të jashtme dhe të brendshme që garantojnë cilësi, garanci dhe jetëgjatësi.

Çanaku është një nga përfaqësuesit më të mëdhenj dhe të besuar për markat më prestigjioze si: Renova Putz, Knauf, Isover, Deutsch Color, Dast, Dakatherm, Neotex, Vivechrom, Weber Saint-Gobain, SatStyro, Fragmat. Se fundmi, perfaqesues i brandit CERESIT ne Shqiperi ne Izolimin e Fasadave.

Na vizitoni në dyqanin tonë pranë magazinave dhe zgjidhni personalisht produktet që dëshironi të bëni tuajat. Specialitët e fushës do t’ju drejtojnë duke bërë zgjedhjen e duhur në shumë pak kohë. 

 

Zgjidhni produktet që ju nevojiten nëpërmjet faqes së web-it dhe ne jua sjellim atje ku ju ndodheni me shërbimin e transportit. Kurseni kohën tuaj duke i porositur online.

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Canaku - Renova Albania

Canaku


Më të lexuarat