Secondary Adv

Aksesoret e kuzhines nga GERAAL HAFELE

Share on Google+

Hafele Tirana

Dashuria vjen nga stomaku! Ushqimi vjen nga kuzhina juaj! GERAAL HAFELE ju tregon si të keni një kuzhinë të kompletuar me asortimente nga më të fundit!

1. Mekanizëm për kuzhinë me teknologjinë më të fundit nga Hafele. Ju ndihmon të sistemoni produktet tuaja në mënyrën më të mirë të mundshme. Material çeliku, cilësia maksimale. Vjen në disa përmasa të ndryshme duke ju përshtatur nevojave tuaja.

 

2. Mekanizëm mbajtës për enët e kuzhinës me rrotullim nga Häfele. Material çeliku me teknologjinë më të fundit, vjen në modele dhe dy ngjyra të ndryshme.

 

3. Mekanizëm për shtesë banaku. Material çeliku me cilësi maksimale nga marka gjermane Häfele.

 

Produktet janë me kualitet gjerman dhe sipas të gjithë standarteve ndërkombëtare. Tani në Shqipëri dhe Kosovë, me tre pika të shitjes Hafele!

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Hafele Tirana Geraal

Hafele Tirana


Më të lexuarat