Secondary Adv

Ndrico boten me Sali Elektrik

Share on Google+

Sali Elektrik

Profesioniste ne industrine e projekteve dhe implementimit te sistemeve elektrike dhe ndricimit.

 

Shtojini bukurinë dhe hijeshinë ambjenteve tuaja me ndricuesin #Ago nga #Lombardo . Me këtë ndricues hapsirat tuaja të jashtme do të shndërrohen në hapsira të gëzueshme dhe mjaft mikpritëse.

 

Zyra e së ardhmes është më shumë se një vend pune, është gjithashtu një vend që duhet t'i përgjigjet shumë nevojave funksionale.Zgjidhjet e ndriçimit nga Sylvania ndihmojnë në uljen e kostove dhe rritjen e performancës dhe produktivitetit të punonjësve - të gjitha në të njëjtën kohë.

 

Elegance dhe harmoni ne cdo detaj nga Masiero !!!

 

Vizitoni nje nga dyqanet ne Tirane, Durres, Fier dhe Vlore, per te pare nga afer produktet tek Sali Elektrik.

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Sali Elektrik

Sali Elektrik


Më të lexuarat