Secondary Adv

Estetika dhe funksionaliteti ne nje vend te vetem, nga Top Standart

Share on Google+

Top Standart

Estetika padyshim ka nje rol vendimtar ne blerjet e hidrosanitareve tuaja por funksionalitetit i duhet kushtuar rendesia qe meriton.

 

1. Koleksioni Ceramica me sistem shpëlarjeje Swirlflush. 

 

Top Standart sjell cilësi teknike dhe efikasitet praktik në një sistem revolucionar kullimi, Swirlflush. Forma e veçantë e sistemit Swirlflush e drejton ujin në sipërfaqet qeramike në mënyrë të barabartë, duke siguruar kështu pastrim të përsosur dhe performancë më të mirë kullimi. Dizajni i tij i bën shumë të lehta rutinat e pastrimit falë mungesës së sipërfaqeve të fshehura. 

 

2. Sistemi Swirlflush i kombinuar me shtresën qeramike antibakteriale Extraglaze, i bën sipërfaqet jashtëzakonisht të lëmuara duke siguruar kështu një higjienë të lehtë për t'u arritur me shumë pak përpjekje.

3. Sistemi Softclose parandalon renien e papritur ne kapakut.

 

Ekskluzivisht te sjella nga Top Standart tek ju! 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Top Standart

Top Standart


Më të lexuarat