Secondary Adv

Krijo shtepine e endrrave me Al-Tek

Share on Google+

AL-TEK 

 

A e dini se…? 

 

Al-Tek ju krijon shtëpinë e ëndrrave tuaja me sistemet më komode, më ekonomike dhe më moderne në Shqipëri.

 

- Ngrohje-Ftohje me Chiller-Fan Coil

- Ngrohje radiante nga dyshemeja & Ftohje Radiante nga Tavani

- Ujë i ngrohtë sanitar me panel termik, termodinamik ose PVT

- Ventilim mekanik i kontrolluar

- Pastrim qendror

- VRF dhe Kondicionerë

- Oxhaqe dhe Stufa

- Kaldaja dhe radiatorë

- Tuba dhe rakorderi.

 

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë Al-Tek 

AL-TEK


Më të lexuarat