Secondary Adv

BOLT shpk: Si te zgjidhni copen e duhur per divanin tuaj?

Share on Google+

BOLT shpk - Stili i arredimit

Gjetja e copës së duhur për t'u përdorur për tapicerinë e divanit mund të jetë e vështirë. Para se të zgjidhni copën që kërkoni duhet të merrni parasysh këta faktorë të ndryshëm...

 

 

...1. Vendosni një buxhet - Vendosja e një buxheti se çfarë cope të përdorni për divanin tuaj është vendi më i mirë për të filluar.

 

2.Kontrrolloni jetëgjatësinë

Shkallët e përdorimit të mobiljeve ndryshojnë. Divanet dhe karriget në dhomën e ndenjes konsumohen më shumë sesa ato në dhomat e gjumit.

 

Nëse është kështu, divanet e dhomave familjare duhet të mbulohen me copë të endura fort për t'u mbrojtur nga dëmtimi.

 

Provoni të shtrini dhe ngjeshni mostrat e copave për të testuar jetëgjatësinë e tyre. Nëse mirëmbahen siç duhet, copat me cilësi të lartë mund të zgjasin për dekada.

 

 

 

3.Zgjidhni ngjyren e duhur

 

Vendosja e ngjyrës së copës është shpesh konsiderata e parë që merrni kur porosisni një divan. Ngjyra ndikon në pamjen e përgjithshme të mobiljeve. Krijon humorin dhe u jep njerëzve një përshtypje të mirë

 

Kliko mbi logo per kontaktet e kompanisë BOLT shpk - Stili i arredimit

BOLT shpk - Stili i arredimit


Më të lexuarat