Secondary Adv

Volkswagen krijon karrigen e zyres qe mund te ece

Share on Google+

Prodhuesi i automjeteve Volkswagen ka zhvilluar një prototip karrige zyre me 5 rrota që përdor të njëjtën teknologji që gjendet në automjetet e tij elektrike.

 

Karrigia e modelit pa emër është projektuar nga departamenti i automjeteve komerciale të Volkswagen për t'i ndihmuar përdoruesit të ndihen sikur janë në një makinë elektrike Volkswagen, me një bori, rrip sigurie dhe një sistem muzikor hi-fi për të nisur.

Karrigia është krijuar për t'u dhënë atyre që punojnë në një zyrë një ndjenjë se si është të kesh një makinë nga automjetet komerciale Volkswagen si vendin e punës, tha Volkswagen.

Ju mund të vozitni, të dëgjoni muzikë, madje të sinjalizoni ndërsa merrni kthesën në një dhomë takimesh, shtoi firma.

Duke qenë shumë e ngjashme me një karrige tradicionale të lojrave, karrigia e zyrës ka një shpejtësi maksimale prej 20 kilometrash në orë, e cila është e ngjashme për shumicën e skuterëve elektrikë.

Karikohet duke përdorur një bateri të shkëputshme që mund të mbulojë deri në 12 kilometra me një karikim të vetëm. Në vend të timonit, karrigia ka dy pedale që përdoruesit mund t'i lëvizin me këmbët e tyre për të ndryshuar drejtimin.

Ndërkohë, një ekran me prekje tregon një kamerë me pamje të pasme dhe sensorë 360 gradë që paralajmërojnë përdoruesit për çdo pengesë.


Më të lexuarat