Secondary Adv

Mercedes sjell risine, paguani nese doni te ecni me shpejt

Share on Google+

Prodhuesi gjerman i makinave Mercedes ka ndezur polemika duke prezantuar një abonim 1200 dollarë në vit për të zhbllokuar performancën e përmirësuar në makinat e tij.

 

Tarifa vjetore, e cila barazohet me 100 dollarë në muaj, rrit kuajfuqinë dhe fuqinë e kthesës, për serinë e saj EQ të automjeteve elektrike me bateri.

Me abonim, koha e nevojshme për të përshpejtuar nga 0-60 mph zvogëlohet deri në një sekondë, në varësi të modelit. Abonimi, i quajtur Acceleration Increase, po 'vjen së shpejti' vetëm për klientët amerikanë dhe kanadezë sipas Mercedes.

Është në dispozicion për modelet Mercedes EQE (duke filluar nga 74,000 dollarë) dhe modelet Mercedes EQS (duke filluar nga 102,000 dollarë), të debutuar vitin e kaluar.

Ndjesia e drejtimit të Mercedes-EQ tuaj është një përvojë e re çdo ditë, veçanërisht përshpejtimi i tij i fuqishëm dhe i menjëhershëm, thotë firma në faqen e saj të internetit.

Rritja e përshpejtimit e rrit edhe më tej këtë performancë. Abonimi nuk i shton harduerit fizik të makinës, por në vend të kësaj shkakton një përditësim të softuerit që zhbllokon aftësinë në motorët e saj elektrikë.

Kjo aftësi tashmë është e integruar, kështu që shoferët duhet të paguajnë për të aksesuar performancën motorike që automjeti i tyre tashmë është në gjendje.


Më të lexuarat